Бой по корупцията! Каратанчев отново призова опонентите си да се подложат на детектор на лъжата

Споделянето помага

Последователен в своите принципи и спокоен за себе си, кандидатът за столичен кмет Радослав Каратанчев отново призова своите опоненти да се подложат на детектор на лъжата. 

Засега предизвикателството бе прието единствено от Мая Манолова, което стана съвсем случайно – същата бе хваната „на тясно“ и засечена пред сградата на Би ти ви по време на протеста на сдружение СИЛА преди няколко дни.

В разговор с Каратанчев и публично пред около стотина симпатизанти на СИЛА, Манолова прие поканата да се яви пред детектора!

Приканвам всички останали кандидати за кмет на София ( Фандъкова, Игнатов, Бонев, Джамбазки, Сидеров, Иванчева ) да го направят публично и заедно с мен. Това не е като да седнете в инвалидна количка, това е да покажете вие достойни ли сте за кмет!, зове Каратанчев. 

Само по този начин обществото може да види на живо и да се убеди дали всеки от мераклиите за столичен кмет има участие в корупционни схеми и дали е податливи на корупция. И това се отнася както за минали периоди, така и за в бъдеще.

Това е много по-важно и по-сериозно от заяжданията на дребно между кандидати като Сидеров и Джамбазки, които в опита да се уязвят един друг, пропускат корупцията като тест за честност и морал в управлението. 

Нещо повече – след последния дебат по БНР всички ме подкрепиха за тестовете за наркотици и Джамбазки си го „сложи“ в устата и не е спрял да го повтаря!

А ето и въпросите, на които трябва да отговори всеки, подложил се на детектора: 

1. Участвали ли сте в в корупционни схеми ( Да / Не ) 
2. Използвали ли сте служебно положение за лична облага ( Да / Не ) 
3. Ползвали ли сте наркотици в живота си ( Да / Не ) 
4. Имате ли нестандартна сексуална ориентация ( Да / Не )

Нека хората видят #КОЙ , кой е! До тук 2 от 8 сме готови за детектор на лъжата. Ако и вие искате да ги видите – споделете, завършва призива си Радослав Каратанчев. 

Споделянето помага