Дясната ръка на Мая – в РВД, щерката и зетят – експерти в кабинета „Борисов 3“

Споделянето помага

Катя Янчева, която с мъжа си държи фризьорски салон Джо в Кюстендил е дясната ръка на клиентката на бръснарницата Мая Манолова, а като министър злополучният Ивайло Московски я назначава, по молба на „репресираната“ кандидат-кметица в любимата хранилка на властта РВД.

Като възпитаничка на Библиотекарския институт и Свищов, тя няма никакъв ценз на Ръководство на въздушното движение, но същото може да се каже и за други абонати на тамошните държавни заплати от 5 бона нагоре като мъжа на Цецка Цачева и дъщерята на Веско Маринов.

Все назначения на Цветанов. Собственичката на фризьорски салон ползва и ведомствено жилище на РВД. Забавен факт е, че като награда за костинбродската акция на Мая с прокуратурата и за предложението за шеф на ДАНС, при премиера Орешарски нейната дясна ръка стига до зам.-областен управител на Кюстендил, член е и до днес на НС на БСП.

На този фон е още по-интересно, че на витрините на фризьорския й салон е сложен плакат на кмета Петър Паунов, кандидат на десницата и ГЕРБ за 4-ти мандат в града на Майстора. Репресирана работа и отказ за коментар от Манолова при 3 пъти зададения въпрос за Янчева.


     Също като награда за отдаването на Мая по времето на Орешарски, зет й Мартин Мирчев е назначен като главен експерт по еврофондовете в Министерството на земеделието, където остава при репресиралите тъща му кабинети Борисов 2 и актуалния Борисов 3 с доста високата за чиновник заплата от 2071 г. без бонусите, които за работещите по оперативните програми на ЕС достигат до двойна заплата месечно. Експертността му ще да е голяма, понеже пхри Борисов 2 ни глобиха със 160 млн.евро по селската програма, а при Борисов 3 – вече с над 30 млн.евро.

     Агросекторът е най-голямата мафия и именно еврофондовете я захранват. Интересно е, че главният експерт на кабинета Борисов 3 и зет на Манолова с другото си аз е шеф на младежкото БСП в Кюстендил. Сериозно раздвоение!


      Член на БСП е и дъщерята на Манолова, която пък е главен експерт в дирекцията Европейски фондове на Социалното министерство. Същото, което заради Закона на Мая вече отнема по 99,50 лв. месечно на инвалидите 1-ва група от 1 октомври. Подробности по този отвратилен скандал утре.

Днес само загатваме, че заплатата на щерката на Мая е над 16,5 пъти по-висока от отнеманото на най-онеправданите членове на обществото. За които пред 19 минути кандидат-кмета на София Манолова коментира законодателното си наказание за първа група инвалиди (над 95%) така: „и те пък не е нормално да вземат от 2 места пари“

Източник: 19 минути

Споделянето помага