Манолова съсипва колите на столичани с предизборни лепенки. Шофьори изумени от посегателството върху частната им собственост (СНИМКИ)

Споделянето помага

Скандална наглост си позволява Мая Манолова за пореден път в отчаян опит да привлече вниманието на столичани в предизборната си кампания, алармират граждани. След като употреби деца и инвалиди в пиара си, а после потроши плочките пред НДК с огромната си и луксозна шатра, сега е налазила колите на софиянци, пише ПИК.

Екипът й разлепва стикери с нейния лик и номера на бюлетината върху автомобилите из целия град, от което пропищяха куп шофьори. „Ударени“ са над 2000 коли в „Люлин“, „Надежда“, „Обеля“, центъра около НДК.

Един от потърпевшите шофьори е публикувал и снимки, удостоверяващи наглата кампания на Манолова, който се е изказал доста нецензурно за пишман кандидатката. Друг пише, че това е посегателство върху частната собственост. 

„Това е безобразие! Съсипва колите на хората, нагло и без да й мигне окото. Няма ли кой да й търси отговорност?“, възмущават се и други столичани. Източник: ПИК

Споделянето помага