Мая Манолова обеща пред близо 100 члена на сдружение СИЛА, че ще се подложи на детектор на лъжата

Споделянето помага

Мая Манолова заяви пред близо 100 члена на СИЛА, че ще се подложи на детектор на лъжата.

Независимият кандидат за кмет на София Радослав Каратанчев и гражданско сдружение СИЛА организираха протест в понеделник (07.10.2019г) пред БТВ срещу наложена медийна цензура. По време на протеста друг кандидат кмет за София – Мая Манолова се оказа също пред медията, чакайки своята поредна изява в национален ефир.

Преди това Каратанчев и Манолова водиха усърден дебат пред сградата на НДК, където се помещава БТВ, в който Радо подкани госпожа Манолова и другите опоненти да се подложат на детектор на лъжата и това да стане публично достояние на обществото.

Манолова каза, че е съгласна и настоя да се уточни кога и къде, защото няма какво да крие. Така на практика тя публично обяви пред Каратанчев и още 100 члена на гражданско движение СИЛА, че няма нищо против да бъде тествана.

Все още няма ясен отговор обаче от другите кандидати.

Протестът на Радослав Каратанчев и гражданско движение СИЛА бе предизвикан от това, че БТВ не вдига своя телефон, не отговаря на мейлите и не допуска кандидата за кмет да изкаже публично своята програма и визия за град София от началото на своята кампания.

Споделянето помага